-
Bažant stažený vcelku (baleno po 2 ks)
345 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená. I když je bažantí maso šťavnaté, má tendenci se při tepelné úpravě vysoušet, proto je vhodné ho před přípravou prošpikovat slaninou
-
Bažantí prso bez kosti
428 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
-
Bažantí stehna s kostí
204 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
-
Dančí gulášové maso
316 Kč /kgDančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
-
Dančí hřbet
750 Kč /kgHřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Dančí krk
316 Kč /kgHojně využívanou částí z daňka je také krk, který lze péct, jako výpečky, případně dusit na ragů s kořenovou zeleninou, vhodný je také na guláš, který doporučujeme podlít červeným vínem
-
Dančí kýta bez kosti
349 Kč /kgDančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Dančí plec bez kosti
362 KčDančí plec, hojně využívaná pro přípravu masových směsí, rolád nebo paštik. Dančí maso vyniká výraznou chutí i vůní a je velmi šťavnaté, ve srovnání se srnčím […]
-
Dančí svíčková
750 Kč /kgSvíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka, doporučujeme k přípravě minutek nebo steaků
-
Dárkový balíček s vínem dle vlastního výběru
690 KčDelikatesní dárkový balíček, který je vhodný jako firemní dárek nebo jako pozornost pro Vaše blízké.
-
Divočák ve vlastní šťávě
99 Kč – 109 KčDivočák ve vlastní šťávě, vyráběný podle tradičních receptu. Vhodný pro přípravu rychlých obědů, kančí maso s nezaměnitelnou chutí.
-
Jelení gulášové maso
311 Kč /kgGulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
-
Jelení hřbet
723 Kč /kgNejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
-
Jelení krk
311 Kč /kgMaso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
-
Jelení kýta bez kosti
329 Kč /kgJelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
-
Jelení plec bez kosti
334 Kč /kgJelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
-
Jelení pršut (sušená šunka)
920 Kč /kgJelení pršut, sušená šunka nejvyšší kvality, mistrovské dílo vyráběné našimi řezníky
-
Jelení svíčková
723 Kč /kgSvíčková na nejlepší steaky, část masa s minimálním obsahem tuku, vhodná pro přípravu minutek
-
Kachna divoká stažená vcelku (baleno po 2 ks)
225 Kč /kgPečená kachna vcelku posypaná kmínem a solí, spolu s jablky a česnekem, tradiční recept našich babiček.