Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená. I když je bažantí maso šťavnaté, má tendenci se při tepelné úpravě vysoušet, proto je vhodné ho před přípravou prošpikovat slaninou
279 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
428 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
204 Kč /kg
Dančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
325 Kč /kg
Hřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
750 Kč /kg
Hojně využívanou částí z daňka je také krk, který lze péct, jako výpečky, případně dusit na ragů s kořenovou zeleninou, vhodný je také na guláš, který doporučujeme podlít červeným vínem
316 Kč /kg
Dančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
419 Kč /kg
Dančí plec, hojně využívaná pro přípravu masových směsí, rolád nebo paštik. Dančí maso […]
369 Kč
Svíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka, doporučujeme k přípravě minutek nebo steaků
750 Kč /kg
Delikatesy ze zvěřiny v dárkovém balení
375 Kč
Delikatesní dárkový balíček, který je vhodný jako firemní dárek nebo jako pozornost pro Vaše blízké.
620 Kč
Delikatesy ze zvěřiny v dárkovém balení XL
660 Kč
Delikatesy ze zvěřiny v dárkovém balení XXL
1 265 Kč
Divočák ve vlastní šťávě, vyráběný podle tradičních receptu. Vhodný pro přípravu rychlých obědů, kančí maso s nezaměnitelnou chutí.
99 Kč – 109 Kč
Vhodné k opékání, grilování.
195 Kč /kg
Výborná ke studené i teplé konzumaci
289 Kč /kg
2 ks hamburgerové masové placky z jeleního masa, zmražené
259 Kč
Gulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
319 Kč /kg
Nejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
723 Kč /kg
Čerstvé jelení maso krájené na kostky, vykostěné, zmražené
475 Kč
Maso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
319 Kč /kg
Jelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
395 Kč /kg
Jelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
345 Kč /kg
Jelení pršut, sušená šunka nejvyšší kvality, mistrovské dílo vyráběné našimi řezníky
920 Kč /kg