-
Divočák ve vlastní šťávě
86 Kč – 99 KčDivočák ve vlastní šťávě, vyráběný podle tradičních receptu. Vhodný pro přípravu rychlých obědů, kančí maso s nezaměnitelnou chutí.
-
Jelení gulášové maso
311 Kč /kgGulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
-
Jelení hřbet
723 Kč /kgNejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
-
Jelení krk
311 Kč /kgMaso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
-
Jelení kýta bez kosti
278 Kč /kgJelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
-
Jelení plec bez kosti
334 Kč /kgJelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
-
Jelení pršut (sušená šunka)
920 Kč /kgJelení pršut, sušená šunka nejvyšší kvality, mistrovské dílo vyráběné našimi řezníky
-
Jelení svíčková
723 Kč /kgSvíčková na nejlepší steaky, část masa s minimálním obsahem tuku, vhodná pro přípravu minutek
-
Kachna divoká stažená vcelku (baleno po 2 ks)
225 Kč /kgPečená kachna vcelku posypaná kmínem a solí, spolu s jablky a česnekem, tradiční recept našich babiček.