Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená. I když je bažantí maso šťavnaté, má tendenci se při tepelné úpravě vysoušet, proto je vhodné ho před přípravou prošpikovat slaninou
279 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
428 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
204 Kč /kg
Dančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
316 Kč /kg
Hřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
750 Kč /kg
Hojně využívanou částí z daňka je také krk, který lze péct, jako výpečky, případně dusit na ragů s kořenovou zeleninou, vhodný je také na guláš, který doporučujeme podlít červeným vínem
316 Kč /kg
Dančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
412 Kč /kg
Dančí plec, hojně využívaná pro přípravu masových směsí, rolád nebo paštik. Dančí maso vyniká výraznou chutí i vůní a je velmi šťavnaté, ve srovnání se srnčím […]
362 Kč
Svíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka, doporučujeme k přípravě minutek nebo steaků
750 Kč /kg
Delikatesy ze zvěřiny v dárkovém balení
345 Kč
Delikatesní dárkový balíček, který je vhodný jako firemní dárek nebo jako pozornost pro Vaše blízké.
690 Kč
Delikatesy ze zvěřiny v dárkovém balení XL
660 Kč
Delikatesy ze zvěřiny v dárkovém balení XXL
1 265 Kč
Divočák ve vlastní šťávě, vyráběný podle tradičních receptu. Vhodný pro přípravu rychlých obědů, kančí maso s nezaměnitelnou chutí.
99 Kč – 109 Kč
Vhodné k opékání, grilování.
184 Kč /kg
Výborná ke studené i teplé konzumaci
254 Kč /kg
Gulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
311 Kč /kg
Nejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
723 Kč /kg
Maso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
311 Kč /kg
Jelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
384 Kč /kg
Jelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
334 Kč /kg
Jelení pršut, sušená šunka nejvyšší kvality, mistrovské dílo vyráběné našimi řezníky
920 Kč /kg
Svíčková na nejlepší steaky, část masa s minimálním obsahem tuku, vhodná pro přípravu minutek
723 Kč /kg
Pečená kachna vcelku posypaná kmínem a solí, spolu s jablky a česnekem, tradiční recept našich babiček.
225 Kč /kg