Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená. I když je bažantí maso šťavnaté, má tendenci se při tepelné úpravě vysoušet, proto je vhodné ho před přípravou prošpikovat slaninou
279 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
428 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
204 Kč /kg
Dančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
419 Kč /kg
Jelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
395 Kč /kg
Vhodný na guláš, ragú, výpečky
369 Kč /kg
Vhodná na pečení, dušení, řízky, steaky.
389 Kč /kg
Vhodná na dušení, pomalé pečení, hamburgery
319 Kč /kg
Vhodné na výpečky
195 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, kýtu doporučujeme použít při přípravě řízků, je však výborná také pro špikování a nebo k dušení v kombinaci s kořenovou zeleninou a kvalitním červeným vínem.
490 Kč /kg