Hřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
750 Kč /kg
Dančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
419 Kč /kg
Svíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka, doporučujeme k přípravě minutek nebo steaků
750 Kč /kg
Maso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
319 Kč /kg
Vhodný na steaky, minutky
439 Kč /kg
Vhodná na pečení, dušení, řízky, steaky.
389 Kč /kg
Vhodná na dušení, pomalé pečení, hamburgery
319 Kč /kg
Vykostěný mufloní hřbet lze upéct vcelku, hodí se však i na minutky v podobě medailonků či steaků
544 Kč /kg