-
Bažant stažený vcelku (baleno po 2 ks)
345 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená. I když je bažantí maso šťavnaté, má tendenci se při tepelné úpravě vysoušet, proto je vhodné ho před přípravou prošpikovat slaninou
-
Bažantí prso bez kosti
428 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
-
Bažantí stehna s kostí
204 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
-
Dančí kýta bez kosti
349 Kč /kgDančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Jelení kýta bez kosti
329 Kč /kgJelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
-
Srnčí kýta bez kosti
605 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, kýtu doporučujeme použít při přípravě řízků, je však výborná také pro špikování a nebo k dušení v kombinaci s kořenovou zeleninou a kvalitním červeným vínem.