-
Dančí gulášové maso
316 Kč /kgDančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
-
Dančí kýta bez kosti
412 Kč /kgDančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Jelení gulášové maso
311 Kč /kgGulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
-
Jelení kýta bez kosti
384 Kč /kgJelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
-
Mufloní gulášové maso
253 Kč /kgMufloní maso je velice jemné chuti. Mufloní maso na guláš (kombinace kýty, plec, hřbetu), balíček masa připraven právě k tomuto pokrmu, svůj guláš můžete vylepšit černým pivem.
-
Mufloní kýta bez kosti
360 Kč /kgZ mufloní kýty lze uvařit výborné ragú, popř. celý kus masa marinovat a péct vcelku
-
Srnčí kýta bez kosti
605 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, kýtu doporučujeme použít při přípravě řízků, je však výborná také pro špikování a nebo k dušení v kombinaci s kořenovou zeleninou a kvalitním červeným vínem.