Dančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
325 Kč /kg
Dančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
419 Kč /kg
Gulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
319 Kč /kg
Jelení kýtu, která obsahuje velmi málo tuku doporučujeme k přípravě řízků, rolád a je vhodná také ke špikování
395 Kč /kg
Vhodné na guláš, ragú, tmavé omáčky
305 Kč /kg
Vhodná na pečení, dušení, řízky, steaky.
389 Kč /kg
Mufloní maso je velice jemné chuti. Mufloní maso na guláš (kombinace kýty, plec, hřbetu), balíček masa připraven právě k tomuto pokrmu, svůj guláš můžete vylepšit černým pivem.
253 Kč /kg
Z mufloní kýty lze uvařit výborné ragú, popř. celý kus masa marinovat a péct vcelku
360 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, kýtu doporučujeme použít při přípravě řízků, je však výborná také pro špikování a nebo k dušení v kombinaci s kořenovou zeleninou a kvalitním červeným vínem.
490 Kč /kg