Dančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
325 Kč /kg
Hřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
750 Kč /kg
Gulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
319 Kč /kg
Nejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
723 Kč /kg
Vhodné na guláš, ragú, tmavé omáčky
305 Kč /kg
Vhodný na steaky, minutky
439 Kč /kg
Mufloní maso je velice jemné chuti. Mufloní maso na guláš (kombinace kýty, plec, hřbetu), balíček masa připraven právě k tomuto pokrmu, svůj guláš můžete vylepšit černým pivem.
253 Kč /kg
Vykostěný mufloní hřbet lze upéct vcelku, hodí se však i na minutky v podobě medailonků či steaků
544 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
316 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
872 Kč /kg