Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
428 Kč /kg
Hřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
750 Kč /kg
Vhodné k opékání, grilování.
195 Kč /kg
Výborná ke studené i teplé konzumaci
289 Kč /kg
2 ks hamburgerové masové placky z jeleního masa, zmražené
259 Kč
Nejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
723 Kč /kg
Čerstvé jelení maso krájené na kostky, vykostěné, zmražené
475 Kč
Kachní prsa jsou vhodná pro pečení, smažení či grilovaní. Velice oblíbené jsou především v Asijské kuchyni, kde se kombinují se zázvorem, skořicí, či hřebíčkem
428 Kč /kg
Vhodná na medailonky, minutky, grilování
575 Kč /kg
Čerstvé jelení maso krájené na kostky, vykostěné, zmražené
525 Kč
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
872 Kč /kg
Výborná ke studené i teplé konzumaci
269 Kč /kg
1
2