- peceni
-
Bažant stažený vcelku (baleno po 2 ks)
345 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená. I když je bažantí maso šťavnaté, má tendenci se při tepelné úpravě vysoušet, proto je vhodné ho před přípravou prošpikovat slaninou
-
Bažantí prso bez kosti
428 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
-
Bažantí stehna s kostí
204 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
-
Dančí kýta bez kosti
349 Kč /kgDančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Dančí plec bez kosti
362 KčDančí plec, hojně využívaná pro přípravu masových směsí, rolád nebo paštik. Dančí maso vyniká výraznou chutí i vůní a je velmi šťavnaté, ve srovnání se srnčím […]
-
Jelení krk
311 Kč /kgMaso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
-
Jelení plec bez kosti
334 Kč /kgJelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
-
Kachna divoká stažená vcelku (baleno po 2 ks)
225 Kč /kgPečená kachna vcelku posypaná kmínem a solí, spolu s jablky a česnekem, tradiční recept našich babiček.
-
Kachní prso bez kosti
428 Kč /kgKachní prsa jsou vhodná pro pečení, smažení či grilovaní. Velice oblíbené jsou především v Asijské kuchyni, kde se kombinují se zázvorem, skořicí, či hřebíčkem
-
Mufloní kýta bez kosti
360 Kč /kgZ mufloní kýty lze uvařit výborné ragú, popř. celý kus masa marinovat a péct vcelku
-
Mufloní plec bez kosti
294 Kč /kgMufloní maso je velice jemné, plec doporučujeme upravovat podobně jako kýtu, případně přelité hnědou omáčkou podávané s vložkou brusinek, rozinek a mandlí
-
Srnčí kýta bez kosti
605 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, kýtu doporučujeme použít při přípravě řízků, je však výborná také pro špikování a nebo k dušení v kombinaci s kořenovou zeleninou a kvalitním červeným vínem.
-
Srnčí plec bez kosti
408 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, plec doporučujeme upravovat podobně jako kýtu, případně přelité hnědou omáčkou podávané s vložkou brusinek, rozinek a mandlí