Hřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
750 Kč /kg
Svíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka, doporučujeme k přípravě minutek nebo steaků
750 Kč /kg
Nejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
723 Kč /kg
Svíčková na nejlepší steaky, část masa s minimálním obsahem tuku, vhodná pro přípravu minutek
723 Kč /kg
Vhodný na steaky, minutky
439 Kč /kg
Vhodná na medailonky, minutky, grilování
575 Kč /kg
Vykostěný mufloní hřbet lze upéct vcelku, hodí se však i na minutky v podobě medailonků či steaků
544 Kč /kg
Stejně jako u ostatních druhů mas je i muflona svíčková jedno z nejjemnějších masa, které doporučujeme především pro rychlou úpravu tj. minutky
676 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
872 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku
787 Kč /kg