Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená. I když je bažantí maso šťavnaté, má tendenci se při tepelné úpravě vysoušet, proto je vhodné ho před přípravou prošpikovat slaninou
279 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
428 Kč /kg
Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
204 Kč /kg
Dančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
419 Kč /kg
Dančí plec, hojně využívaná pro přípravu masových směsí, rolád nebo paštik. Dančí maso […]
369 Kč
Maso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
319 Kč /kg
Jelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
345 Kč /kg
Pečená kachna vcelku posypaná kmínem a solí, spolu s jablky a česnekem, tradiční recept našich babiček.
225 Kč /kg
Kachní prsa jsou vhodná pro pečení, smažení či grilovaní. Velice oblíbené jsou především v Asijské kuchyni, kde se kombinují se zázvorem, skořicí, či hřebíčkem
428 Kč /kg
Vhodné na guláš, ragú, tmavé omáčky
305 Kč /kg
Vhodný na guláš, ragú, výpečky
369 Kč /kg
Vhodná na dušení, pomalé pečení, hamburgery
319 Kč /kg
1
2