-
Dančí gulášové maso
316 Kč /kgDančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
-
Dančí plec bez kosti
362 KčDančí plec, hojně využívaná pro přípravu masových směsí, rolád nebo paštik. Dančí maso vyniká výraznou chutí i vůní a je velmi šťavnaté, ve srovnání se srnčím […]
-
Jelení gulášové maso
311 Kč /kgGulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
-
Jelení plec bez kosti
334 Kč /kgJelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
-
Mufloní gulášové maso
253 Kč /kgMufloní maso je velice jemné chuti. Mufloní maso na guláš (kombinace kýty, plec, hřbetu), balíček masa připraven právě k tomuto pokrmu, svůj guláš můžete vylepšit černým pivem.
-
Mufloní plec bez kosti
294 Kč /kgMufloní maso je velice jemné, plec doporučujeme upravovat podobně jako kýtu, případně přelité hnědou omáčkou podávané s vložkou brusinek, rozinek a mandlí
-
Srnčí gulášové maso
306 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
-
Srnčí plec bez kosti
408 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, plec doporučujeme upravovat podobně jako kýtu, případně přelité hnědou omáčkou podávané s vložkou brusinek, rozinek a mandlí