- grilovani
-
Bažantí prso bez kosti
428 Kč /kgNejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
-
Dančí hřbet
750 Kč /kgHřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Jelení hřbet
723 Kč /kgNejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
-
Kachní prso bez kosti
428 Kč /kgKachní prsa jsou vhodná pro pečení, smažení či grilovaní. Velice oblíbené jsou především v Asijské kuchyni, kde se kombinují se zázvorem, skořicí, či hřebíčkem
-
Srnčí hřbet
872 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
-
Třebešovské vuřty se zvěřinou
169 Kč /kgVýrobek (alá špekáček) z 5 druhů masa (vepřového, jeleního, divokého prasete, srnce, daňka) s kousky špeku, vhodný především ke grilování a opékání.
-
Zvěřinová klobása – Lucinka
269 Kč /kgZvěřinová klobása, tepelně opracovaná, mírně kořeněná, vhodná na gril