Mufloní kýta bez kosti

Z mufloní kýty lze uvařit výborné ragú, popř. celý kus masa marinovat a péct vcelku

Kategorie: Pečení | Kýta | Mufloní

360  /kg
Hmotnost (kg) 1
Cena celkem 360 

Doporučujeme na:

Pečení

Z mufloní kýty lze uvařit výborné ragú, popř. celý kus masa marinovat a péct vcelku. Mufloní maso je optimálně prorostlé tukem, je velmi chutné, křehké a šťavnaté. Při přípravě zvěřiny nezapomínejte na výběr kvalitního divokého koření (jalovec, pepř, muškátový oříšek, bobkový list), které podpoří lahodnou chuť mufloního masa.

Maso zvěřiny je bohaté na železo, zinek, vitamíny skupiny B a celou řadu důležitých aminokyselin ovlivňujících tvorbu a regeneraci buněk a příznivě působících na imunitní systém.

Hmotnost 1 kg

Ostatní informace

Výsekové maso mražené.

Alergeny: neobsahuje alergeny

Hluboce zmrazeno -18°C, po rozmrazení znovu nezamrazujte

Registrační číslo: CZ 21914

Uváděná cena na e-shopu je pouze orientační, skutečná cena budu upřesněna podle skutečné hmotnosti daného kusu.

Je libo i něco dalšího?