Hojně využívanou částí z daňka je také krk, který lze péct, jako výpečky, případně dusit na ragů s kořenovou zeleninou, vhodný je také na guláš, který doporučujeme podlít červeným vínem. Dančí maso vyniká výraznou chutí i vůní a je velmi šťavnaté, ve srovnání se srnčím
obsahuje více tuku, díky čemuž se během tepelné úpravy tolik nevysušuje. Při přípravě zvěřiny nezapomínejte na výběr kvalitního divokého koření (jalovec, pepř, muškátový oříšek, bobkový list), které podpoří lahodnou chuť dančího masa.
Maso zvěřiny je bohaté na železo, zinek, vitamíny skupiny B a celou řadu důležitých aminokyselin ovlivňujících tvorbu a regeneraci buněk a příznivě působících na imunitní systém.
Hmotnost | 1 kg |
---|
Ostatní informace
Výsekové maso mražené.
Alergeny: neobsahuje alergeny
Hluboce zmrazeno -18°C, po rozmrazení znovu nezamrazujte
Registrační číslo: CZ 21914
Uváděná cena na e-shopu je pouze orientační, skutečná cena budu upřesněna podle skutečné hmotnosti daného kusu.