-
Dančí hřbet
750 Kč /kgHřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Dančí svíčková
750 Kč /kgSvíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka, doporučujeme k přípravě minutek nebo steaků
-
Jelení hřbet
723 Kč /kgNejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
-
Jelení svíčková
723 Kč /kgSvíčková na nejlepší steaky, část masa s minimálním obsahem tuku, vhodná pro přípravu minutek
-
Mufloní hřbet
544 Kč /kgVykostěný mufloní hřbet lze upéct vcelku, hodí se však i na minutky v podobě medailonků či steaků
-
Mufloní svíčková
676 Kč /kgStejně jako u ostatních druhů mas je i muflona svíčková jedno z nejjemnějších masa, které doporučujeme především pro rychlou úpravu tj. minutky
-
Srnčí hřbet
872 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
-
Srnčí svíčková
787 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku