-
Dančí gulášové maso
316 Kč /kgDančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
-
Dančí hřbet
750 Kč /kgHřbet se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
-
Jelení gulášové maso
311 Kč /kgGulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
-
Jelení hřbet
723 Kč /kgNejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
-
Mufloní gulášové maso
253 Kč /kgMufloní maso je velice jemné chuti. Mufloní maso na guláš (kombinace kýty, plec, hřbetu), balíček masa připraven právě k tomuto pokrmu, svůj guláš můžete vylepšit černým pivem.
-
Mufloní hřbet
544 Kč /kgVykostěný mufloní hřbet lze upéct vcelku, hodí se však i na minutky v podobě medailonků či steaků
-
Srnčí gulášové maso
306 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
-
Srnčí hřbet
872 Kč /kgSrnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování